Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.
Tel.: 54/451-102; OM azonosító: 203030; Telephely kód: 031
E-mail: iskola@kfg.sulinet.hu
A hét
2018. február 25. vasárnap
Géza, Alexander

„Az a közösség képes nagy tettekre, kivételes időkben különleges cselekedetekre, ahol a jó ügyek mindig megtalálják a maguk jó embereit, ahol a vágyak nem maradnak mindig vágyak, mert vannak, akik merik vállalni azok valóra váltását.”
( László Vilmos Csongor)

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntöm tagintézményünk honlapján. Olyan közérdekű, hasznos információkkal ismerkedhet meg, amelyek segítségével betekintést nyerhet iskolánk életébe. Megmutatjuk, milyen képzéseket folytatunk, milyen lehetőségek közül választhatnak a hozzánk érkező tanulók. A színes diákélet apró mozzanatait is felvillantjuk.
2015. július 1-je óta a Berettyóújfalui Szakképzés Centrum tagintézményeként működünk, de megtarthattuk képzési típusainkat: gimnázium, szakgimnázium és szakközépiskola. Arculatunk megőrzése fontos cél maradt a fenntartóváltást követően is. A járásszékhelyként is funkcionáló város egyetlen középiskolájaként 41 településről tudunk tanulókat beiskolázni. Elkötelezettek vagyunk a korszerű, versenyképes tudást biztosító iskolai szellem erősítésében. Arra törekszünk, hogy diákjaink továbbtanulóként, illetve a munka világába  kikerülve is meg tudják állni helyüket. Hiszünk a közösségi összefogás és összetartozás erejében.

„ A gyermek a legtökéletesebb teremtmény, mert egyedül ő tudja megalkotni saját egyéniségét. A gyermek lelke lágy viaszhoz vagy fehér papírhoz hasonló, ahová magának a gyermeknek kell belevésni a képzeteket.”
 / Maria Montessori/


Petőné Papp Margit
tagintézmény-vezető

Immár harmadik alkalommal rendeztük meg 2018. február 10-én 18:00 kezdéssel Jótékonysági bálunkat, mely a vendégeink visszajelzései alapján is rendkívül jól sikerült.
Dr. Takács Imre nyugdíjas közgazdász, Széchnenyi-kutató tartott érdekes és hasznos előadást Széchenyi István életéről és munkásságáról. Képek a galériában .
A BSzC Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata harmadik helyezést ért el a megyei selejtezőn. A mérkőzéseken készült képek megtekinthetők galériánkban .
Intézményünkben 2018. március 7-én Pénzügyi témanap kerül megrendezésre.
Kedves látogatóink! Segítségüket kérnénk idegen nyelvi készségek fejlesztésére irányuló pályázat előkészítéséhez. Kérnénk, hogy ha tehetik töltsék ki anonim kérdőívünket a https://goo.gl/forms/bpcFMYkDzydpPUNC2 lapon! Köszönjük.
Előző évekhez hasonlóan iskolánk idén is bekapcsolódott 2018. január 22-én az Együtt szaval a nemzet programba.
Diákönkormányzatunk új pályázatot hirdet: Legyél te a Karacs indulójának büszke alkotója!