Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Karacs Ferenc Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
4150 Püspökladány, Gagarin u. 2.
Tel.: 54/451-102; OM azonosító: 203030; Telephely kód: 031
E-mail: iskola@kfg.sulinet.hu
A hét
2018. október 16. kedd
Gál, Aurélia

2018. október 17-én 15 órai kezdettel Diákközgyűlés lesz a Gagarin úti épület aulájában.

2018. március 8-án a Diákönkormányzat lelkes tagjai reggel egy-egy kedves ajándékkal köszöntötték az iskolába érkező hölgyeket, lányokat. Az ajándékok kiosztásában szerepet vállalt Daróczi Sándor 9.b és Szabó Máté László 10.b osztályos tanuló. Képek megtekinthetők a galériában.

2018. október 8-án megrendezésre kerül a kilencedikesek avatása.

2017. október 27-én a Debreceni Egyetemen kezdődött a Bihari Múzeum "IKSZ - Történetek a bőröndből" mintaprojektje, amelyben iskolánk nyolc tanulója is részt vett.

Az idei tanévet is kezdjük egy közös szalonnasütéssel a gimnázium udvarán!

A Diákönkormányzat idén is szeretné támogatni a szerelmesek egymásra találását.

A tanév utolsó csütörtökén meghívást katunk a KÖZ-Pont Ifjúsági Egyesület által szervezett Nyári Ifjúsági Fesztiválra. A több városban is megrendezésre kerülő program Püspökladányban az Ifiházban volt, melyre az intézményünkből a 10.a osztály és a 10.E osztály tanulói látogattak el. Az Erasmus+ program bemutatásán túl volt kézműveskedés, testfestés, társasjátékok, valamint Xbox 360. Képek megtekinthetők a galériában.

2017. december 6-án iskolánkba is megérkezett a Mikulás, ráadásul mindjárt két példányban. Mind a Gagarin úti, mind a Bajcsy úti épület bejáratánál egy-egy szaloncukorral köszöntötték az időben érkezőket a DÖK Mikulásai és krampuszai. Az ünneplést megelőző napon zömében 9.a és 10.b osztályos lelkes tanulók szorgos kezei feldíszítették a Gagarin úti épület bejáratánál lévő hirdetőfalat, hogy méltó módon várjuk a Mikulás érkezését. A készülődésről és a jeles napról készült fotók a galériában megtekinthetők. Képek

Foci:

  1. helyezett: 12.c (1. csapat)
  2. helyezett: 10.c
  3. helyezett: 12.d

Hogy mi is az a Diákönkormányzat? Mi vagyunk, mindannyian, a tanulók, akik egy kicsit többet szeretnénk tenni azért, hogy az iskola olyan legyen, amilyennek látni akarjuk. Egyrészt mi vagyunk az a szervezet, amely a diákok jogait és érdekeit képviseli. Másrészt viszont folyton-folyvást azon dolgozunk, hogy a diákok szívesen töltsék el idejüket az iskolában.

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási napon (tanítás helyett) Diákönkormányzati Napot szervezünk. Ízelítő a tervezett programokból: